MURAT'S PLACE OSS

MURAT'S PLACE OSS Turks restaurant - pizzeria - grillroom

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3 sterren uit 1838 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Murat's Place Oss. Meer weten? Ontdek meer

15 mei 2022 om 20:36 Normaal zit er rijst bij de döner schotel, nu kregen we knoflooksaus ipv rijst, dit naast de losse bakjes saus die we ook kregen. (Staat toch echt op de site dat ALLE schotels geserveerd worden met frites, salade en rijst) Döner was net niet verbrand
14 mei 2022 om 22:36 Te laat met bezorgen. Bijna 1 uur Later
10 mei 2022 om 21:49 Verbrand
8 mei 2022 om 22:10 Slecht! Kapsalon was niet gaar, en niet te eten. Nog geprobeerd in de oven te stoppen, maar uiteindelijk weggegooid. Restaurant niet bereikbaar per telefoon… Van die twee happen later nog met buikkramp op de wc gezeten.. 1 bestelde saus niet bezorgd
7 mei 2022 om 19:39 Bestelling was niet compleet, graag nog mijn geld terug!
7 mei 2022 om 19:27 Zeer slecht 2 uur op het eten moeten wachten was koud aangebrand echt slecht niet te eten
28 apr 2022 om 6:58 Meer als 2 uur op ons eten gewacht en bij aankomst was het ijskoud
27 apr 2022 om 22:09 dat we zo lang op de besteling moeste wachten kwam niet door murat s Place het was koningsdag dan weet je van te voren dat het lang duurd omdat het dan heel druk is
24 apr 2022 om 19:13 ruim 120 minuten moeten wachten op de bestelling terwijl maximaal 90 minuten werd aangegeven
23 apr 2022 om 20:44 Vandaag bestelde ik durum, ik bestelde extra friet, extra betaald, ik kreeg geen friet, Murat deed het vroeger geweldig, maar niet alleen zijn de prijzen gestegen, je krijgt nog niet je volledige bestelling. Het vlees stonk, het was niet goed.
21 apr 2022 om 9:25 Bezorger kwam dik een uur na de aangegeven tijd, ook had ik iets bij de opmerking gezet. Omdat ik al bang was dat ze het zouden vergeten heb ik nog een keer na gebeld. En ze waren het nog vergeten ook. Het eten was daardoor koud…
19 apr 2022 om 7:29 Eten was heerlijk, bezorgtijd helaas 120(!) minuten