MURAT'S PLACE OSS

Recentebeoordeling


2,5 sterren uit 1908 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Murat's Place Oss. Meer weten? Ontdek meer

29 sep 2022 om 18:27 De beste van Oss. Kwaliteit voor een goede prijs. Keurig op afgesproken tijd. Wil je goed, kwaliteit eten, dan moet je bij Murat zijn.
26 sep 2022 om 19:19 Bestelling fout geleverd. De nieuwe broodjes zouden snel komen maar duurde weer 40 minuten. Bovenop de 50 minuten die we al gewacht hadden. Daarnaast waren de nieuwe broodjes koud
24 sep 2022 om 19:53 Shoarma was te hard gebakken en broodjes aan gebrand maar verder al prima
18 sep 2022 om 21:03 Bezorgen zou 40 min duren maar werd 1,5 uur en de friet was lauw tot koud
17 sep 2022 om 22:44 Telaat en koud toen het aan kwam
14 sep 2022 om 23:12 De bezorger keek omlaag en liep hard de lift in omdat hij wist dat de bestelling niet juist was.
5 sep 2022 om 23:46 Beetje huiverig na het lezen van alle slechte beoordelingen hier, maar we werden verrast! Heerlijk gegeten en een snelle service!
5 sep 2022 om 20:10 Om 17:00 uur eten besteld om te laten bezorgen om 18:00 uur. De bezorger kwam uiteindelijk om 18:30. Vaker te maken gehad met erg langzame bezorging daar, lijkt geen verbetering in te zitten.
2 sep 2022 om 21:03 Bezorgtijd klopte. Eten was smaakvol. Voor herhaling vatbaar.
31 aug 2022 om 21:37 Had speciaal verzorgd om het eten om 19u30 te laten bezorgen, doe ik niet voor niets. Komen ze om 19u10 al. Was mijn kinderen op bed leggen en nog niet klaar met alles. Dus al met al was het eten koud toen we uiteindelijk konden eten.
29 aug 2022 om 16:50 De calzone was gwn niet goed doorgebakken was net bladerdeeg en mijn pizza shoarma was gwn verbrand en ook niet goed want ben er namelijk ziek van geworden vannacht mijn mening ik bestel hier nooit meer! En mensen lees dit goed doe dat ook niet!
27 aug 2022 om 19:59 2 uur op een pizza shoarma gewacht. Gebeld en t zou er binnen 10 min zijn. Weer 40 min later een koude pizza zonder me bestelde sausjes en blikje drinken.. Ik bestel hier niet meer